In English Cookiepolitik

YoghurLac er produktet, der kan holde svage smågrise i live

YoghurLac® er det ideelle energitilskud til svage smågrise.

 

Hvad er YoghurLac®?

YoghurLac® er et velsmagende, energirigt og syrnet pulverprodukt til smågrise. Med sin unikke blanding af naturlige aromastoffer med antioxidative egenskaber, mælkepulver og dextrose, som begge fungerer som en effektiv energikilde, samt mælkesyrebakterier der reducerer væksten af uønskede mikroorganismer.

Alt dette gør, at YoghurLac® er det ideelle energitilskud til svage smågrise med et udfordret mave- og tarmsystem.  

Fordele ved YoghurLac®:

  • Understøtter foderoptagelsen og tilvæksten hos smågrise

  • Sikrer et velfungerende mave- og tarmsystem

  • Letter overgangen til tørfoder ved fravænning

  • 2 års holdbarhed i tør og lukket emballage

 

Ekspertens foretrukne yoghurtprodukt

Karina Mikkelsen, svinerådgiver - Farestalds eliten, er ikke i tvivl om YoghurLac’s virkning. I en artikel bragt i landbrugsavisen tilbage i februar 2020, tøver Karina Mikkelsen ikke med at anbefale YoghurLac® til alle sine kunder, hun beskriver YoghurLac® virkning således:

"Det er imponerende, som Yoghurlac® bare virker. Der findes mange yoghurt-produkter på markedet, og det er altså det, der virker bedst.

Karina Mikkelsen fortsætter:

”Jeg har oplevet, at mine kunder forgæves har brugt andre yoghurt-produkter, og når de så har skiftet til Yoghurlac®, har det virket og holdt minigrisene i live,” siger Karina Mikkelsen, der i dag anbefaler R2Agro-produktet til alle sine kunder.”

Ønsker du at læse hele artiklen og samtidig få Karina Mikkelsens step-by-step guide til anvendelsen af YoghurLac®, så finder du artiklen her.

Lær mere om YoghurLac® her

Produktinformation

Vores medarbejdere er specialister inden for hver deres område. Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning.

 

 

Distributører og forhandlere

Vores produkter forhandles i det meste af verden, så vi kan også levere til dig. Kontakt os for information om en distributør eller forhandler nær dig.
 

Find vores salgsteam her

 

 

 Website: Co3