Med 50 g Cabanin® Dairy kan du reducere optil 300 g soya*!
Cabanin® Dairy reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen og øger mængden af aminosyrer til tarmen. Landmanden får derved mulighed for at nedsætte proteinindholdet i foderet, svarende til 0,3 kg sojaskrå pr. ko pr. dag uden ydelsesnedgang.
Cabanin® Dairy er derfor et tilskudsfoder, der både er en økonomisk gevinst for landmanden i form af besparelse på foderindkøb, men også i forhold til branchemålet om at reducere råprotein-tildelingen til under 17% for den danske kvægsektor.
Cabanin® Dairy er et patenteret naturligt fodertilskud med et højt indhold af specifikke polyfenoler fra druer, solbær, citrus, kastanjer og aronia. Polyfenoler er kendte for at have en antibakteriel effekt, og vil i vommen modificere aktiviteten af proteinnedbrydende bakterier. Herved udnyttes den tilførte råprotein bedre i form af mere AAT**. Koens behov for AAT til mælkeproduktion kan derved dækkes af et foder med et lavere proteinindhold. Danske forsøg med 1000 køer viser at en proteinreduktion på 0,5% protein pr. kg. tørstof med tilsætning af Cabanin® Dairy, kan opnås uden nedgang i mælkeydelsen (se figur 1 og 2).
Figur 1:
Mælkeydelsen (ECM) med tildeling af Cabanin Dairy og reduktion i protein fra 17% (rød) til 16,5% (grøn).
Figur 2:
Ingen nedgang i mælkeydelsen
* Non-GM soya ** ATT: Absorberbar Aminosyrer i Tarmen
Spørg os – vi har også produkter til dig.
Vores medarbejdere er specialister inden for hver deres område. Kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig med at udvikle din forretning.
Vores produkter forhandles i det meste af verden, så vi kan også levere til dig. Kontakt os for information om en distributør eller forhandler nær dig.
UA-41594994-1