In English

Udover vores kerneværdier

- at være værdiskabende - agerer vi i bestræbelserne på at opfylde vores MISSION og komme tættere på vores VISION efter vores fire kulturværdier 

Professionalisme

Vi agerer professionelt og signalerer kvalitet i alle relationer. Vi har de nødvendige kvalifikationer inden for vores forretningsområder, og vi forsøger løbende at forbedre vores kompetencer og viden.

Frihed under ansvar

Vi mener, at hver medarbejder er i stand til at tage ansvaret for tilrettelæggelsen af sin egen arbejdsdag. Derfor praktiserer vi frihed under ansvar i vores hverdag, men vi er til rådighed for sparring med vores kolleger.

Førerposition

Vi kender de nyeste markeds- og produkttrends og tager initiativ på basis af vores viden. Vi er proaktive og innovative samt villige til at være foregangsmænd indenfor nye områder. Vi er fleksible og i stand til at tage hurtige beslutninger.

Fokus på mennesker

Vi fokuserer på mennesker - både vores eksterne partnere og vores kollegaer. Vi fokuserer på at vedligeholde og udvikle personlige relationer på alle niveauer. Dette er måden, hvorpå vi opnår vores viden og er i stand til at skabe værdi i forhold til vores partnere.

Du kan have tillid til os

R2 Agro A/S har i 2017 fået tildelt AA-diplomet for god kreditværdighed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Elite-Smiley

Vi har Fødevarestyrelsens Elite-Smiley. Find vores kontrolrapport ved at klikke på ikonet.

 

 Website: Co3

Hjemmesiden bruger cookies. De er ufarlige og bruges til bl.a. anonym trafikmåling. Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies OK